Naučite nemački brzo i sa što manje muke!

Kao škola sa dugogodišnjom tradicijom možemo se pohvaliti stručnim kadrom koji poseduje veliko iskustvo i uspešne rezultate!

Intenzivni kurs nemačkog jezika odvija se ubrzanim tempom i fokusiran je na sve četiri veštine korišćenja jezika: čitanje, pisanje, slušanje i govor

Ovakva vrsta kursa podrazumeva grupe sa malim brojem polaznika, što omogućava uspešno odvijanje komunikacije i diskutovanje na aktuelne teme, bliske interesovanjima polaznika, uz korišćenje video i audio materijala.

Intenzivni kurs nemačkog jezika predviđen je za sve nivoe. Na početnom nivou baziran je kao ubrzani pregled osnovnih gramatičkih pravila nemačkog jezika. Na srednjim i višim nivoima nastavu karakteriše poseban pristup pojedinačnim potrebama polaznika, sa ciljem otklanjanja nedoumica, utrvrđivanja i unapređivanja već postojećeg stanja.

Cilj naših kurseva da se što pre oslobodite i osposobite za komunikaciju na nemačkom jeziku!

Nalazimo se u centru grada i vrlo nas je lako naći! Naša adresa je Nemanjina 28, nastava se odvija u učionicama prijatnim za učenje.

Predviđeno trajanje kursa je 6 nedelja, časovi se održavaju utorkom i četvrtkom u 17:30h. U okviru ovog kursa planiran nastavni fond je 48 časova, odnosno dva puta nedeljno po 180 minuta!

Datum početka kursa je 17.04.2018.

Svi polaznici koji izvrše prijavu do 17.04.2018. godine ostvaruju popust od 50%, uz dodatnu pogodnost plaćanja u dve jednake rate!

Cena kursa: 21.400 dinara   →    cena sa popustom 10.700 (2 rate po 5350)!

Iskoristite našu specijalnu ponudu! Rezervišite svoje mesto na vreme!

Broj mesta je ograničen!

Prijavite se