Naučite nemački brzo i sa što manje muke!

Kao škola sa dugogodišnjom tradicijom možemo se pohvaliti stručnim kadrom koji poseduje veliko iskustvo i uspešne rezultate!

Intenzivni kurs nemačkog jezika odvija se ubrzanim tempom i fokusiran je na sve četiri veštine korišćenja jezika: čitanje, pisanje, slušanje i govor

Ovakva vrsta kursa podrazumeva grupe sa malim brojem polaznika, što omogućava uspešno odvijanje komunikacije i diskutovanje na aktuelne teme, bliske interesovanjima polaznika, uz korišćenje video i audio materijala.

Intenzivni kurs nemačkog jezika predviđen je za sve nivoe. Na početnom nivou baziran je kao ubrzani pregled osnovnih gramatičkih pravila nemačkog jezika. Na srednjim i višim nivoima nastavu karakteriše poseban pristup pojedinačnim potrebama polaznika, sa ciljem otklanjanja nedoumica, utrvrđivanja i unapređivanja već postojećeg stanja.

Cilj naših kurseva da se što pre oslobodite i osposobite za komunikaciju na nemačkom jeziku!

Nalazimo se u centru grada i vrlo nas je lako naći! Naša adresa je Nemanjina 28, nastava se odvija u učionicama prijatnim za učenje.

Predviđeno trajanje kursa je 6 nedelja, časovi se održavaju utorkom i četvrtkom u 17:30h. U okviru ovog kursa planiran nastavni fond je 48 časova, odnosno dva puta nedeljno po 180 minuta!

Cena kursa: 21.400 dinara   →    cena sa popustom 10.700 (2 rate po 5350)!

Iskoristite našu specijalnu ponudu! Rezervišite svoje mesto na vreme!

Broj mesta je ograničen!