Kao škola sa dugogodišnjom tradicijom I uspešnim poslovanjem, znamo koliko je važno poznavanje engleskog jezika, I u poslovnoj I u svakodnevnoj komunikaciji. Zato, za vas organizujemo specijalne intezivne kurseve po povoljnoj ceni!

Kursevi se odvijaju ubrzanim tempom, trudimo se da u što kraćem vremenskom roku savladate gradivo!

Nastava je fokusirana na sve četiri veštine korišćenja jezika: čitanje, pisanje, slušanje i govor, sa posebnim akcentom na podsticanje samopouzdanja tokom usmenog sporazumevanja.

Na početnom nivou svaki pojedinačni kurs je baziran kao ubrzani pregled osnovnih gramatičkih pravila engleskog jezika. Na srednjim i višim nivoima nastavu karakteriše poseban pristup pojedinačnim potrebama polaznika, sa ciljem otklanjanja nedoumica, utrvrđivanja i unapređivanja već postojećeg stanja.

Nastava se odvija u grupama u kojima profesor podstiče diskusije na određene teme koje su aktuelne, zanimljive i prilagođene polaznicima, što omogućava poboljšanje komunikacije na engleskom jeziku.

Svi časovi se odvijaju u našoj školi koja se nalazi u centru gradaNemanjinoj ulici br. 28.

Predviđeno trajanje kursa je 6 nedelja, a časovi se odvijaju u popodnevnim satima radnim danima ili vikendom, dva puta nedeljno (2x180minuta).

Nastavni fond je 48 časova.

Datum početka nastave je 16. april 2018.

Svi polaznici koji izvrše prijavu do 09.04. ostvaruju popust od 30% I mogućnost plaćanja u dve rate!

Cena kursa: 21.400, cena sa ostvarenim popustom je 15.400 (2 x 7.700)!

Prijavite se na vreme I obezbedite svoje mesto u grupi!

Broj mesta je ograničen!

Kontakt telefoni: 011/3619462, 063/427548, 063/374666