Kao škola sa dugogodišnjom tradicijom I uspešnim poslovanjem, znamo koliko je važno poznavanje engleskog jezika, I u poslovnoj I u svakodnevnoj komunikaciji. Zato, za vas organizujemo specijalne intezivne kurseve po povoljnoj ceni!

Kursevi se odvijaju ubrzanim tempom, trudimo se da u što kraćem vremenskom roku savladate gradivo!

Nastava je fokusirana na sve četiri veštine korišćenja jezika: čitanje, pisanje, slušanje i govor, sa posebnim akcentom na podsticanje samopouzdanja tokom usmenog sporazumevanja.

Na početnom nivou svaki pojedinačni kurs je baziran kao ubrzani pregled osnovnih gramatičkih pravila engleskog jezika. Na srednjim i višim nivoima nastavu karakteriše poseban pristup pojedinačnim potrebama polaznika, sa ciljem otklanjanja nedoumica, utrvrđivanja i unapređivanja već postojećeg stanja.

Nastava se odvija u grupama u kojima profesor podstiče diskusije na određene teme koje su aktuelne, zanimljive i prilagođene polaznicima, što omogućava poboljšanje komunikacije na engleskom jeziku.

Svi časovi se odvijaju u našoj školi koja se nalazi u centru gradaNemanjinoj ulici br. 28.

Predviđeno trajanje kursa je 6 nedelja, a časovi se odvijaju u popodnevnim satima radnim danima ili vikendom, dva puta nedeljno (2x180minuta).

Nastavni fond je 48 časova.

Svi polaznici koji izvrše prijavu do 1.10. ostvaruju popust od 30% I mogućnost plaćanja u dve rate!

Cena kursa: 21.400, cena sa ostvarenim popustom je 15.400 (2 x 7.700)!

Prijavite se na vreme I obezbedite svoje mesto u grupi!

Broj mesta je ograničen!

Kontakt telefoni: 011/3619462, 063/427548, 063/374666