Uspešnim polaganjem 14 ispita (modula) zvanične ACCA kvalifikacije stičete međunarodno akreditovani sertifikat iz oblasti računovodstva i revizije koji izdaje prestižna ACCA organizacija i koji je validan u gotovo svim država sveta. Sa položenih svih 14 modula stičete potpuno članstvo u ovoj organizaciji, mada i sa položenih samo prvih 9 modula možete steći delimično članstvo. Sertifikat koji dobijate na kraju ima validnost fakultetske diplome.

Kvalifikacija je idealna za računovođe i revizore, ali i sve vas koji radite u oblasti finansija ili bilo kojoj drugoj sferi biznisa. Čak i oni koji nemaju nikakvo prethodno zvanično biznis obrazovanje mogu da se prijave, ali moraju prvo da polože dodatne module pre nego što pristupe polaganju modula iz zvanične kvalifikacije.

Ukoliko želite da unapredite svoju karijeru, otvorite sebi put ka bolje plaćenim i prestižnijim poslovima ili, ako ste student i potrebna Vam je inicijalna prednost u odnosu na konkurenciju u razgovorima za posao, ACCA je pravi izbor za Vas.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas.