Posao

Uspeh Škole stranih jezika „Đuro Salaj“ je najvećim delom zasnovan na kvalitetu i kreativnosti naših zaposlenih.
Nudimo vam rad i praksu u uspešnoj Školi jezika, u dinamičnoj i prijatnoj radnoj atmosferi, uz mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja.
Želimo da zapošljavamo i razvijamo izuzetne ljude, diplomirane profesore i filologe, a od budućih članova našeg tima očekujemo stručnost, kreativnost i spremnostza rad u timu.
Mladi i talentovani ljudi su uvek dobrodošli u naš pobednički tim. Vaše prijave šaljite na e-mail adresu Škole posao@skolastranihjezika.edu.rs ili putem kontakt forme na ovoj stranici.

Praksa

Među prvima smo osnovali klub kreativnih volontera. Mladim ljudima pružamo mogućnost da steknu radno iskustvo i dobiju novo znanje koje će im olakšati pronalaženje posla.

Na kraja volonterskog staža (1-6 meseci) naši volonteri dobijaju sertifikat i mogućnost da pohahađaju neki od kurseva (u dužini trajanja volonterskog staža) u okviru celog poslovnog sistema „Đuro Salaj“.
Ukoliko posedujete stručno obrazovanje, nemate radno iskustvo, a želite da ga steknete, ukoliko ste kreativni i spremni za angažovanje i dalje unapređivanje vaših znanja i veština, dostavite vašu biografiju na e-mail: praksa@skolastranihjezika.edu.rs , na adresu „Đuro Salaj“, AD, Nemanjina 28 (za konkurs za volontere), 11000 Beograd, ili lično.
Svi kandidati koji uđu u uži izbor biće blagovremeno obavešteni i pozvani na intervju.

Pošaljite nam prijavu

0 + 8 = ?