Znamo koliko je u današnje vreme značajno dobro vladati engleskim jezikom, ali isto tako znamo da je za to neophodno izdvojiti dosta vremena.

Intenzivni kurs poslovnog engleskog jezika osmišljen je tako da odgovara specifičnim i konkretnim potrebama Vašeg biznisa.

Kurs je koncipiran tako da za kraći vremenski period možete savladati komunikaciju na engleskom jeziku kako biste lakše ostvarili aktivnu konverzaciju i diskusiju na sastancima, seminarima, putovanjima, kongresima i prezentacijama.

Kurs je takav da se njime razviju ključne komunikacijske veštine, a svi polaznici će savladati i korespondenciju na engleskom jeziku kao i norme u pisanju. Pored toga polaznici ce usavršiti osnovne pojmove poslovne komunikacije i time znatno proširiti svoj vokabular, ali i steći preko potrebnu sigurnost.

U cilju podizanja efikasnosti rada kompanije i kompetentnosti zaposlenih na najviši nivo kao i postizanja dobre međunarodne saradnje sa internacionalnim kompanijama organizujemo kurs poslovnog engleskog jezika.

Nastavu izvodi stručni kadar škole stranih jezika Đuro Salaj koji poseduje veliko iskustvo u radu sa polaznicima čije su se potrebe kretale od početnih do naprednih nivoa kao i u radu sa ljudima kojima je neophodno usavršavanje engleskog jezika u okviru njihove struke i oblasti interesovanja.

Nastava se održava u renomiranoj školi stranih jezika “Đuro Salaj“ koja se nalazi u samom centru grada, u Nemanjinoj ulici br. 28. Odvija se u malim grupama i interaktivnog je karatkera uz korišćenje audio i video materijala.

TIP KURSA

GRUPNA NASTAVA

  • Nastavni fond: 20 časova od 90 minuta (3 meseca)
  • Puna cena: 33.000 rsd (3 rate x 11.000 rsd)
  • Cena sa POPUSTOM za ceo kurs uplaćen odjednom: 29.700 rsd – UŠTEDA 3.300 rsd

INDIVIDUALNA NASTAVA

  • Nastavni fond: 24 časova od 60 minuta (3 meseca)
  • Puna cena: 26.400 rsd ( 3 rate x 8.800 rsd)