Možemo se pohvaliti tradicijom od preko 70 godina, kao i nastavnim kadrom koji je dugi niz godina sa nama. Iz godine u godinu naši profesori ostaju verni našoj školi u profesionalnom smislu. Držanjem pripremnih časova za međunarodne ispite, ali i standardnih kurseva potvrđuju svoj kvalitet iza kog stoji njihovo višedecenijsko iskustvo.

Posebno smo ponosni na naše profesore koji su zaduženi za pripremu polaznika za Cambridge, IELTS, TOEFL, ACCA, ICFE sertifikate.

Profesor engleskog jezika, književnosti i etnologije, Ivan Delač, završio je Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Odsjek za anglistiku (A) i Odsjek za etnologiju (B), predavač je u našoj školi od 1984. godine. Sa više od 30 godina iskustva u predavanju engleskog jezika srednjoškolcima i odraslima od početnog do najvišeg nivoa uključujući First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) i Certificate of Proficiency in English (CPE) Univerziteta u Kembridžu. Tridesetak godina iskustva u prevođenju sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski raznih vrsta tekstova, od usko specijalizovanih naučno-tehničkih do umetničkih. Bio je prevodilac i predavač u Pomorskoj akademiji u Tripoliju, u Libiji, voditelj emisije na engleskom jeziku za strane turiste na radiju Studija B, glavni urednik i prevodilac savremenog prevoda
Biblije na srpskom jeziku za World Bible.

Profesorka engleskog jezika, Ivana Bunjevački, koja pored kurseva visokih i najviših nivoa za sticanje međunarodno priznatih diploma Cambridge FCE, CAE, CPE; TOEFL; IELTS, takođe drži časove pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita na Filološkom Fakultetu, specijalizovane stručne poslovne kurseve i kurseve ekonomskog engleskog (makroekonomija, bankarstvo i finansije, finansijska tržišta i finansijske institucije, centralno bankarstvo, korporativne finansije…), pripremne nastave za polaganje međunarodno priznatih ispita iz oblasti biznisa i ekonomije: BEC, ICFE (finansije), ACCA (računovodstvo i revizija).

Profesionalno usavršavanje na Biznis Akademiji u Beogradu, smer: finansijski menadžment. Nakon završene obuke stekla je diplomu sertifikovanog finansijskog menadžera. Položila međunarodno priznati ispit Cambridge Economics. Nakon toga nastavljeno usavršavanje na Biznis Akademiji u Beogradu, smer: Cambridge Business Studies. Nastavu je držala u zgradi Đuro Salaja, kao i mnogobrojnim prestižnim firmama i institucijama (Vojna Akademija – 3 godine; ,,Srbija Šume’’, Ministarstvo za nauku i zaštitu životne sredine, Ministarstvo za telekomunikacije…., Narodna Banka Srbije – 6 godina, u obliku grupne, poluindividualne i individualne nastave).

Profesorka nemačkog jezika, Ivana Cvetković, direktorka firme za prevođenje Beo Network Expert, radila kao asistent rukovodstva, u HR-u i nabavci Eurocargo/Gebrüder Weiss, radila u Nemačkoj ambasadi, u predstavništvu Hörmann GmbH BeteiligungsKG, preduzeću Sarto d.o.o., ITM Company, preduzeću SAT Media, preduzeću Interwork & Sports, u Nemačkoj školi u Beogradu…

Profesor nemačkog i engleskog jezika, Aleksandra Marković, radila je na prestižnim univerzitetima širom Amerike i Evrope (Franklin and Marshall College, Lancaster, Pennsylvania – administracija i odnosi sa javnošću, University of Wisconsin-Madison, Madison, Wisconsin – asistent: rad na istraživačkim projektima i vođenje korespondencije sa državnim i akademskim ustanovama (2000-jan. 2003), George Washington University, Elliott School of International Affairs, Washington, D.C. – vođenje programa na akademskim studijama (2004-feb. 2005), International Monetary Fund, Research Department, Washington D.C. – saradnik: rad na međunarodnom finansijskom projektu (proleće 2005), Columbia University, New York City – asistent pri držanju ispita (jesen 2008-proleće 2009), University of Zürich, Switzerland – naučni saradnik (avg. 2013- april 2014), kao i u državnim institucijama (Business Women’s Network (BWN), Washington, D.C. – saradnik na pripremi Svetskog poslovnog samita (leto 1999), American Enterprise Institute, Washington, D.C. – naučni saradnik, Katedra za ruske i istočno-evropske studije, rad na pripremi prve biografije Borisa Jeljcina (“Yeltsin – A Revolutionary Life”), Dr. Leon Aron, St. Martin’s Press, 2000, (proleće 1999), American Women’s Club of Zürich, Switzerland – menadžer i kolumnista zvanične publikacije udruženja, pregovarač za sklapanje ugovora (nov. 2011- maj 2014).

PREDSTAVILI SMO VAM SAMO DEO NAŠIH SJAJNIH PROFESORA, SIGURNI SMO DA ĆETE PRONAĆI ODGOVARAJUĆEG PROFESORA ZA VAŠE POTREBE.